Wilt u contact met ons opnemen?
Bel ons dan op 0594-512686
Contact opnemen?
Bel 0594-512686
Diensten

Diensten

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Wij verhelpen uw problemen aan elektra, gas, water, verwarming, sanitair, dakbedekking, riolering en zinkwerk. Zo kunnen wij complete installaties verzorgen voor uw woning, maar ook kunt u bij ons terecht voor verbouw en onderhoud aan uw installatie.

Onze monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en geschoold in verschillende van de bovengenoemde disciplines. Hierdoor kunt u met de meest voorkomende problemen bij ons terecht.

We zijn gecertificeerd en hebben erkenningen voor zowel Gas en Water als Elektra.

Uw installatie in vertrouwde handen!

Wij bieden voor verschillende disciplines en toestellen onderhoudsabonnementen aan. Het doel van een onderhoudsabonnement is enerzijds de kosten te minimaliseren en anderzijds het aantal storingen terug te dringen.

Goede kwaliteit

Als lid van de Uneto-VNI en SEI waarborgt Installatiebedrijf Winter Leek het leveren van goede kwaliteit.

Snelle service

Door de kleinschaligheid van Installatiebedrijf Winter Leek kunnen wij snel inspringen op uw wensen en behoeften.

Totaal installateur

Installatiebedrijf Winter Leek staat bekend als totaal installateur. Dit houdt in dat bedrijven, instellingen en particulieren bij ons terecht kunnen voor installatiewerkzaamheden en storingen.

Dakbedekking

Het dak van uw woning krijgt nogal wat te verduren met alle verschillende weersomstandigheden. Laat uw dakbedekking op uw dak daarom tijdig inspecteren of eventueel vervangen, zodat u jarenlang zonder zorgen kunt genieten van uw dak.

In het kader van duurzaam bouwen worden er in Nederland steeds meer bewuste materiaal keuzes gemaakt op het gebied van bouwmaterialen. Naast bitumineuze dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor een EPDM dakbedekking.

Duurzame energie

Zonneboiler: Zonne energie wordt steeds vaker toegepast bij het verwarmen van uw woning. Naast verwarming van uw huis kan zonne- energie ook gebruikt worden voor de warmwater-voorziening. Dit kan d.m.v. een zonneboiler.

Zonnepanelen: Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan.

Elektra

Het aanpassen van de meterkast in verband met renovatie en/of uitbreiding van een gebouw, als het voorbereiden van de elektra bij een keuken aanpassing, bent u bij installatiebedrijf Winter Leek bv aan het goede adres.

De elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende voorschriften die zijn vastgelegd in de NEN 1010 & NEN 3140 , zodat uw beoogde installatie voldoet aan de beoogde veiligheid en regelgeving.

Gas

Installatiebedrijf Winter Leek bv legt ook uw gas technische installaties aan. Veiligheid en nauwkeurigheid zijn natuurlijk belangrijke aspecten bij aanleg en onderhoud. Dit geldt zeker voor het aansluiten van cv ketels en andere gastoestellen.

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor een veilige woning, daarom is het verstandig met enige regelmaat uw gasinstallatie en toestellen te laten inspecteren en onderhouden.

Riolering

Heeft u problemen met uw riolering? Een verstopte afvoer, riool stank, lekkages of wateroverlast? Uiteraard wilt u dit probleem zo snel mogelijk hebben opgelost.

Installatiebedrijf Winter Leek B.V. beschikt over een hoge drukreiniger, rioolcamera met leidingdetectie, hiermee kunnen wij ieder riool probleem vakkundig en netjes oplossen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervangen en nieuw aan te leggen riolering en hemelwaterafvoeren.

Sanitair

Bij Installatiebedrijf Winter Leek B.V. kunt u terecht voor het installeren, ontwerpen, en onderhoud van uw sanitaire toestellen. Wij installeren voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker.

Van het installeren of vervangen van een enkele kraan tot en met een complete badkamer (al dan niet ergonomisch), beschikken wij over voldoende ervaring en expertise.

Ventilatie

Ventileren is het verversen van lucht en houdt de luchtkwaliteit goed. Aanleggen van ventilatie en regelmatig onderhoud is belangrijk voor een goede werking van het systeem en voor uw gezondheid. Het klinkt tegenstrijdig: ventileer uw huis 24 uur per dag en tegelijkertijd zo min mogelijk energie verbruiken. Toch gaat dit goed samen, want door te ventileren voert u vocht af. En droge lucht warmt sneller op dan vochtige lucht. Als u goed ventileert, gebruikt u dus minder energie en dat scheelt in uw stookkosten.

Verwarming

Als erkend installatiebedrijf beschikken wij over de vakbekwaamheid om onze werkzaamheden op gebied van verwarming op een correcte wijze uit te voeren, waardoor de veiligheid en comfort gewaarborgd is.

Wij leveren en monteren diverse verwarmingsproducten van hoge kwaliteit.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het installeren, vervangen en onderhoud van uw cv-ketel/installatie.

Water

In nagenoeg iedere woning of bedrijfspand wordt water gebruikt voor diverse doeleinden. Voor werkzaamheden aan en installeren van complete waterleidinginstallatie kunt u denken aan het aanleggen van warm- en koud waterinstallaties en het leveren en monteren van warmwatertoestellen (geiser, combi-ketel, boiler).

Bij Installatiebedrijf Winter Leek B.V. kunt voor deze verschillende disciplines terecht.

Waterontharders

Geniet van heerlijk zacht en schoon water met een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat kalkaanslag verdwijnt in uw gehele woning, zelfs bestaande kalkaanslag wordt grotendeels opgelost met en waterontharder, daardoor gaan uw sanitair en apparatuur langer mee. Het zacht water voorkomt een droge huid en geeft soepel haar.

Voordelen: u bespaart op uw energie, omdat u de verwarmingselementen in uw woning schoon houdt, kalk heeft nl. een isolerende werking en dat verlaagt het rendement van uw verwarming. Bij komend voordeel is ook dat u 50-70% minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig heeft, omdat het water zacht is, werken deze middelen beter.

Installatiebedrijf Winter Leek B.V. kan u adviseren om de juiste selectie te maken welke waterontharder bij u past.

Zinkwerk

Zinkwerk is werk voor vakmensen. Bij Installatiebedrijf Winter Leek B.V. kunt u terecht voor o.a. zinken dakgoten, daken, hemelwaterafvoeren en vergaarbakken, daarnaast is het ook mogelijk dit in koper uit te laten voeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staat klaar voor al uw vragen