Heeft u een storing?
Bel ons dan op 06 128 530 01
Storing?
Bel 06 128 530 01
Over ons

Over ons

Installatiebedrijf Winter Leek is een allround installatiebedrijf dat gevestigd is in Leek.

Momenteel zijn er 7 mensen in dienst. Wij verlenen onze diensten aan aannemers, woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen, bedrijven en particulieren.

Installatiebedrijf Winter Leek is ontstaan uit een eenmanszaak dat in september 1990 is opgericht door dhr. M. Winter in De Wilp. Destijds waren er twee werknemers in dienst. Door de toenemende werkzaamheden en de mogelijkheid voor het overnemen van Installatiebedrijf Buist uit Leek, is het bedrijf in 1996 verhuisd naar het industrieterrein aan de Auwemalaan in Leek. Door de groeiende markt en gebrek aan werkruimte waren we genoodzaakt om een groter pand te betreden. Daarom zijn we sinds 2010 gevestigd aan Industriepark 39 in Leek en staan we met een team van 7 medewerkers voor u klaar.

Onze missie

Dichtbij onze klant, betaalbaar voor onze klant en beschikbaar voor verschillende soorten installatiewerkzaamheden.

Onze klanten

Wij streven er naar om een langdurige relatie met onze klanten te onderhouden. Graag dragen we ook in de toekomst de zorg voor uw installatiewerkzaamheden of storingen.

Onze werkwijze

Wij horen graag van u waar we u mee kunnen helpen. We zoeken naar een passende oplossing en zullen de werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staat klaar voor al uw vragen